Persona
Wij kunnen jouw marketing naar een hoger level tillen met onze portraitmode. Bewegende beelden die jouw volledige marketing gaat beïnvloeden. Geen ouderwetse portretfoto’s meer op de personeelspagina, maar dynamische toffe animaties van personeelsleden die het bedrijf echt naar voren brengen. Korte en lange video’s met grafische elementen die de focus van je doelgroep gelijk pakken en niet loslaten. Met onze presets kunnen wij jouw animatie direct in de juiste verhoudingen aanleveren zodat jij alleen nog maar de berichten hoeft te plaatsen. Denk aan social media berichten, billboards, displays, websites, blogs, vlogs en nog veel meer mogelijkheden. Contact ons voor vrijblijvend advies.

Titanic
Altijd al een cinemagraph willen hebben op je website, socials, nieuwsbrief, blog of iets anders? Met onze titanic functie kunnen wij jouw visuals spectaculair maken en je clickrate verhogen! Door middel van het continue af laten spelen van animaties en tegelijkertijd een deel van jouw visual compleet stil te zetten grijp jij de aandacht van je doelgroep! Loops, animaties, het is allemaal mogelijk bij ons. Bel snel!

Depthure

Power up your picture

Depthure is een animatieprogramma, die stilstaande foto’s kan omtoveren in prachtige geanimeerde beelden. Bruikbaar voor onder andere social mediacontent, websites, blogs, beursstands, tv-commercials, video’s, reclameborden etc. meer zichtbaarheid geven aan producten en diensten en veel meer. Uit verschillende projecten met verschillende bedrijven uit verschillende branches is Depthure al een succes gebleken.

Op sociale platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Twitter is het steeds belangrijker om waardevolle content te produceren. Zodra een sociaal netwerk opmerkt dat jouw content waardevol is zal het algoritme dit oppakken en jou content meer aandacht geven en daarmee meer bereik genereren. Los van organisch bereik kan Depthure ook advertenties een boost geven. Visueel aantrekkelijke advertenties krijgen meer aandacht en daarmee meer clicks dan andere advertenties.  Het is bewezen dat videocontent beter presteert op social media dan foto’s.

Dawn
Met onze dawn modus kunnen wij professionele 3D projecties maken. Een digitale billboard met een 3D projectie langs de snelweg, gegarandeerd succes! Zorg ervoor dat bezoekers van jouw website of social media doorklikken, met horizon. Wacht niet langer en reserveer een bak koffie!

Elemental
Heeft jouw marketing een turbo nodig? Die kunnen wij je geven! Met onze elemental functie combineren wij de kracht van geanimeerd water, lucht, rook en andere elementen met ons auto-loop systeem om prachtige illusies te creëren. Denk hierbij aan beurstenten die iedereens aandacht trekt, social media posts waar iedereen op wilt klikken en geanimeerde interactieve websites. Een heerlijke kop koffie op een display bij jouw restaurant met een eeuwige loop (van de hete lucht die van de koffie af komt) wij gaan er al van watertanden! Wacht niet langer en stuur ons een mailtje voor vrijblijvend advies!

Animus
Jouw bedrijf in de spotlight zetten met behulp van onze animus animatie? Dat kan! Heeft jouw websitebanner een upgrade nodig en zou jij graag wat meer bewegende beelden willen zien op je website, social media of blogs? Stuur ons een WhatsApp berichtje en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer traffic, leads en sales met Depthure.

Wil jij ook zoiets?

contact